dinsdag 10 november 2009

Uitnodiging 11-11

Traditiegetrouw doen we in het weekend voorafgaand aan de ellufde van de ellufde de uitnodigingen uitdelen aan de leden en vrienden van de stichting met hun aanhang, alsmede ook aan de boerenkapel en hun aanhang. Het uitdelen van de uitnodigingen proberen we altijd op een ludieke manier te doen. Dit jaar heeft de voorzitter van het protocol gevraagd om een allen in bouwkleding naar de Kroon te komen. Zou dit te maken hebben met het motto. Het protocol was al vroeg aanwezig om de nodige voorbereidingen te treffen.
Hier kun je dus ook goed zien wie er werkt.

De geit nam een en ander ook in ogenschouw
Nadat Voorzitter Protocol Roel en Nar Jopie de gasten geroepen hadden kwamen ze allen vrolijk naar het gemeentehuis toe.
Ex Prins Loe deed zijn woord. Het gemeentehuis moet op zijn schop en de plaatselijke aannemer had gevraagd of de carnavalsvereniging alvast kon helpen om een steiger te bouwen. Nadat dit gedaan was werd er een spandoek uitgerold met de tekst: tot 11-11. Hierna kreeg eenieder een puzzel om de uitnodiging te maken. We hebben er allemaal zin in. Komen jullie ook?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten